Bounce

image78

Idag var jag och såg Bounce - gökboet i kulturens hus tillsammans med min syster. Jag tycker att de var bra. Riktigt duktiga dansare är de!

Från barnavdelningen



Igår kom jag hem med detta halsband från H&M´s barnavdelning. Jättesött. Ett par örhängen ingick också. Jag ska dela det med min syster som även hon gillade det. Ett bra sätt när båda gillar saken, att dela. På stan gick vi även i dag min
syster köpte ett jättesött halsband från H&M. Vi gick även i skoaffärer för att försöka hitta de snyggaste vita tygskorna till min syster. Hon la undan ett par på stadium som hon kanske ska köpa i morgon. Jättefina var de.

Ebba slutar

image76

Ebba von Sydow slutar som chefredaktör på Veckorevyn (papperstidningen) och blir enbart chefredaktör för veckorevyn.com, där de ska göra en större satsning. Jag som tycker veckrevyn är så bra med henne. Men nu kanske man får läsa mer på nätet, vilket kanske kan bli ännu bättre.


Läs mer Här



Nya Adidas




Igår gick jag på stan med mamma och min syster då det var kvällsöppet. Jag har velat ha dessa skor och när det var 20% på ett par skor i går kväll så köpte jag dem. Mina gamla adidas var så nötta så jag tyckte det var dags. Jag jättenöjd med dem.

Stan och skola

Idag åkte jag och min syster in till stan så att vi var där när de öppnade, klockan 10. Sedan gick vi omkring i lite olika affärer. Min syster köpte en sjal i lila på vila. Sedan gick vi till skolan. Vi började 11.55 idag. Vi hade matte och engelska och nu har jag precis kommit hem. Ska nog räkna lite matte senare. Idag är det kvällsöppet till 21.00 på stan så vi får se om jag åker in igen senare.

Paperwaist

image67
Elin Kling

Nu tycker även jag att det är riktigt snyggt med paperwaist. Skulle vilja ha den som Elin Kling har. Hon bär upp den riktigt snyggt.  Jag gillar även hennes sida
Style by Kling. Tycker den är värd att kolla in.

Girlie

image66
Nu har även jag testat GB's nyhet Girlie. Det är en hallonglass med ett överdrag med hallonsmak. Jag tycker inte att den var så speciell. Glittret som var i självaste glasspinnen vet jag inte riktigt vad man ska använda till heller.Det var som sånt man har när man pysslar. Men men...... 

Dagen

Slutade tidigt idag. Lärarna skulle på möte och vi hade inget att göra så då gick jag hem. Min skinnjacka från H&M kom idag. Direkt i brevlådan dessutom. Brukar alltid vara tvungen att hämta beställningar på konsum, men inte den här gången. Jag tycker att den var väldigt fin. Den var lite liten. Men jag ska nog behålla den iallafall eftersom att den verkar vara slut. Annars kanske jag hade bytt till en större storlek. Det är jättebra väder här, soligt och +10 grader i skuggan. Nu ska jag kanske gå ut eller räkna lite matte, det skulle behövas :) 

En dag i backen

Idag har jag testat mina nya slalomskidor. Vi har varit i backen hela dan. Det har varit riktigt bra väder, soligt och +10 grader. Jättehärligt och första gången för i år, men jag ska nog åka mer på påsklovet.

Vill ha

image65
Kommer från Topshop!


Nya slalomskidor

Idag har jag gått på stan med min syster. Sedan gick vi och pappa för att titta på slalomskidor. Det blev så att vi fick nya. Eller egentligen så har jag aldrig ägt ett par utan vi har hyrt men det känns bra att ha ett par egna. Blåa är de och de matchar bra med de vita pjäxorna med blåa spännen som vi också köpte. Nu ska jag börja åka mer. Har faktiskt inte åkt något alls i år och förra året blev det bara ett fåtal gånger. Men nu så.

K2 sweet luv

image64

Lindsay Lohan

image63
Det här tycker jag var lite väl svart. Men annars var det ganska snyggt.

Praktik på dagis

Idag har jag sovmorgon 11.15 men jag och min syster steg upp tidigtare för att försöka få tag på praktikplatser. Vi gick till tre olika dagis, min syster fick plats på det andra vi gick till och jag på det tredje. Det känns jätteskönt att slippa tänka på var man ska vara. Nu är det bara att vänta till de två sista veckorna i maj då vi har praktiken.

Ingen matte idag heller...

Nu har jag tänkt räkna matte i flera dar. Men det blir helt enkelt inte av och jag som ligger så mycket efter. Men i helgen måste jag faktiskt räkna. Men det är så tråkigt.....

Bowling och stan

Idag var det friluftsdag, jag bowlade. Sedan gick jag på stan. Hittade ett par skor som jag la undan. H&M hade fått in madonnakollektionen. Trodde inte att den skulle komma hit. Men det var inget som jag gillade så mycket. Hade hellre sett att Viktor och Rolf eller Stella McCartney hade kommit hit.

Jessica Simpson

image62
Gud vad snyggt hennes hår är på den här bilden!

Favoriter från H&M

image61
Det här är mina favoriter från H&M just nu. Det enda som saknas är skinnjackan. Jag beställde den i måndags men den verkar vara slut. Det fanns i varje fall ingen bild på den nu.

1. Linne 249:- (finns även i hallonröd men jag tycker den är snyggast i svart)

2. Scarf 59,50:- (dessa två färger gillde jag bäst men den finns även i beige och röd)

3. Tröja 249:- (jag tycker ljusgrå är snyggast men den finns även i ljus kitt)

4. &denim jeans 398:- i modellen Sqin (finns även i vitt)

5. Shorts 149:- (finns även i kitt och vit)

6.&denim jeans 398:- i modellen relaxed

Hello Kitty

Hur sött var inte det här halsbandet?
image60

Finns hos Kyss Johanna!

Körsbärshalsband

Detimage53 här halsbandet tycker jag var jättesött!



Det kommer från asos och kostar 149.05 kr.

Måndag

Idag blev vi så gott som färdig med våran artikel till projektet. Innan lunchen gick jag på stan med en kompis. Jag köpte en kofta på Lindex. Jag köper nästan aldrig något där men igår såg jag den här koftan i skyltfönstret. Jag tyckte den var så söt så jag var tvungen att köpa den.

Soligt

Soligt väder idag, jag blir så glad! Igår däremot snöade det, men nu känns det som att våren äntligen är på väg!


Guldsko

image52
Den här skon var så snygg! Jag kanske vill ha den.
Men i första hand vill jag ha något liknande i svart.
Den kommer från Din Sko och kostar 340 kr. 

Nicole

image51

Nicole klär sig alltid så snyggt och den här klänningen var jättesöt.

Criminal Minds

image50
Jag ska snart sätta mig framför teven för att se ett nytt avsnitt av criminal minds.


Sommarlinnen


De här linnena tycker jag var fina. Den finaste färgen var nog röd.
De kommer från H&M och kostar 149 kr styck

Träning = huvudvärk?

Idag, på idrotten började vi träna inför stadsmaran som är en mil. Det är 10 veckor kvar och med tanke på att jag inte tränar min kondition så måste jag verkligen börja för att orka springa den. Just nu har huvudvärk, vilket jag tror beror på träningen så jag orkar inte blogga något mer idag.

Från Topshop!


Gud, vad söta dessa var!
Jag skulle så gärna vilja ha dem.

Skolarbete

Jag har hållt på hela eftermiddagen med att ta ut nödvändig fakta till tidningsprojektet som vi håller på med i skolan. Jag och en kompis skriver om stil och identitet. Nu är jag äntligen klar. Ska bara fixa till det lite.

Äppelbälte


Det här bältet kommer från Sonia Rykiel. Jag tycker att det är ganska sött. På Gina Tricot finns en liknande som också var ganska söt men billigare. Fint att använda som på bilden eller till en passande klänning.

5 favoriter


Dessa söta tunikor kommer från Topshop. Alla är väldigt fina, men jag
gillade nummer tre bäst.  Den hade mycket fin färg och så var rosetten
en väldigt söt detalj. Önskar att Topshop hade funnits här......

Söndag

Söndag är den tråkigaste dagen på hela veckan. Idag har jag, pappa, syster och hunden gått på promenad in till stan. Sedan såg jag reprisen av Desperate Housewives. Så bra serie. Nu ska jag skriva klart en utvärdering till skolan. Min dator är ovanligt trög idag. Den vill ingenting. Men det är inte mycket jag kan göra åt saken. Bara hoppas att den inte är lika trög imorgon.......


Vill ha!

image35
Den här klänningen från asos är så otroligt fin. Vill ha!

Melodifestivalen

image33
I kväll avgörs melodifestivalen. Jag tycker att
Sonja Aldén ska vinna. Jag gillade hennes låt bäst.
Men vi får se hur det blir.
image34

Nya skor!


Bilder på mina nya skor som jag köpte idag. De kostade bara 99 kr
och de tyckte jag att de var värda. Jag har funderat på att köpa de från H&M
i silver, men istället så köpte jag dessa.

Halsband

Snart bär det av till skolan. Men först tänkte jag lägga in en bild på ett halsband som jag tyckte var jättesött!

Finns på fredflare.com!

Mitt halsband


Här är en bild på ett av mina halsband. Detta kommer från H&M.
Jag såg ett annat halsband på en sida som såg ut så här. Visst var fåglarna lika!
Förresten så verkar det vara mycket fåglar på halsbanden som finns i affärerna just nu.
Bland annat på Glitter och Gina Tricot och mitt som kommer från H&M.


Idag

Det snöar här. I skolan har jag jobbat med projektet som handlar om tonåringar. Jag och en kompis ska skriva en artikel om hur klädstil är förknippat med attityd och personlighet. Efter skolan var jag på stan med min syster. och försökte hitta strasstenar men det fanns ingenstans. Så jag köpte lite pärlor istället. Jag är jättehungrig så jag tror att jag ska gå och äta något nu.

Sött

image23image24
Dessa små portmonäer från asos tycker jag var jättesöta.
Jag skulle vilja ha den till vänster.

Snart kommer min kompis och hämtar mig för vi har dansträning. När jag kommer hem ska jag se höök. De senaste avsnitten var filmade bara några kvarter ifrån mig. Det är rätt så roligt att se då man känner igen området. Det är så synd att desperate housewives går på samma tid för då måste jag vänta till på söndag då reprisen går för att se det.

Nicole Richies klänning

image22

Nicoles klänning var ganska fin. Jag gillade färgerna och modellen.
Det är snyggt med långärmat på en kort klänning!

Längtar till värmen kommer

Just nu vill jag bara ha sommar och värme. Några plusgrader går bra men inte minusgrader. Jag hade tänkt ta en lite tunnare jacka på mig idag men det gick inte det var minus 14 grader på morgonen så jag hade frysit. I stället blev det täckjackan. I helgen kunde jag använda min höstjacka men så klart blev det kallare igen. Finns så mycket fint som jag vill ha när det blir varmare som det är för kallt att ha nu. Det är bara att vänta och vänta.

Tillbaka till skolan

Idag började skolan igen efter sportlovet. Jag hade gärna varit ledig några dagar till eller veckor kanske. Det var i varje fall en ganska lugn dag. Vi arbetar just nu med ett projekt om tånårstiden och vi får i princip gå och komma som vi vill så det är jätteskönt.
Efter skolan gick jag, min syster och en kompis på stan. Jag köpte två underbara plastblommor. Vanligtvis gillar jag inte plastblommor men sedan jag var i Stockholm i höstas då jag såg ett par på Lagerhaus har jag velat ha ett par stora vita plastblommor och i lördags såg jag ett par på Indiska. De var nästan finare än de som fanns på Lagerhaus så idag slog jag alltså till. Nu behöver jag bara en vas, en som är fin och billig. Jag hittade ingen i dag som var i min "vas-prisklass" så jag får vänta ett tag. Hoppas vi ska till IKEA inom en snar framtid för där kanske det finns?

Kappa/Trenchcoat


Jag skulle vilja ha en kappa eller en trenchcoat nu till våren och dessa från H&M tycker jag är rätt snygga, Enda nackdelen är att bild nummer ett och två (samma kappa i olika färger) har trekvartsärm och det vill jag inte ha på min, även om jag tycker att det är rätt snyggt. Trenchcoaten (Bild nummer tre) kanske jag däremot skulle kunna tänka mig, den var rätt snygg den också. Men så har de ju rätt fina jackor på veromoda också....

Dagen

Idag var jag på stan med min syster. Köpte inget, eller min syster köpte 2 väskor som var likadana fast i olika färger som vi ska dela på. När vi kom hem från stan gick vi på en promenad på isen med mamma och hunden. Vi var inte ute lika länge som i går men det var ändå ett bra tag.
Sedan hade jag ett litet "kalas" med två kompisar eftersom att jag har fyllt år i veckan. Vi åt glass, maränger mm.
Nu har de precis gått och jag gör inget speciellt....

Tröja och armband


Den här tröjan tycker jag var fin, inget speciellt med
den men värgerna var riktigt frächa tillsammans.
Med guldarmbandet till blir det nog jättesnyggt. I
går när jag var på stan tittade jag efter den här
tröjan men de hade så klart fått in den i alla färger
utom just denna. Både tröjan och armbandet
kommer från H&M.


Blus


image12
Den här blusen är verkligen jättesöt. Mycket fin att ha till
sommaren, finns både i svart och vitt. Jag vet inte riktigt
vilken av färgerna som är finast men från H&M kommer
den i varje fall.....

Lååång promenad

Idag var jag min syster och våran hund på långpromenad på isen vi var ute i 2 timmar och 50 minuter. Det var jätteskönt. Det är 0-gradigt, soligt och hur bra väder som helst! Det gör man gärna om....

Skor att satsa på?


Dessa skor från H&M tycker jag
är ganska söta och riktigt billiga är de också,
frågan är om de har speciellt bra kvalitet.
Annars kostar de bara 98:-


Hämtad beställning

image4
Igår hämtade vi hem våran beställning från H&M. Jag beställde bland annat den här
toppen som är i en lite längre modell med en djup v-ringning och en scarf. Jag gillade
dem jättemycket. Det blir riktigt fint nu till våren med lite ljusare färger.

Linne

Här är en bild på linnet som jag köpte igår på veromoda.
En mycket fin blå-lila nyans!


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från stan. Jag blev jättenöjd med klippningen men jag kan nog inte fixa till håret lika fint som frisören ( men jag ska försöka så gott jag kan). Dessutom köpte jag linnet som jag skrev om tidigare. Det har en mycket fin blå nyans (kanske sätter in en bild på det senare). Det blev inga solglasögon jag väntar ett tag med det och funderar på saken. Än så länge fanns det ganska många kvar så jag får hoppas att det inte blir rusning till dem :)

Bra låt

The Freys låt How to save a life tycker jag är jätttebra jag glömde bort den tidigare då jag skrev vad jag helst lyssnar på just nu....


Klippning+stan

I dag ska jag klippa mig och sedan ska jag gå på stan. I tisdags såg jag ett fint linne på veromoda. Jag hoppas att det finns kvar i min storlek för i sånna fall köper jag det nog och så vill jag ha ett par solglasögon som jag såg på H&M men vi får se hur det blir med det, jag köpte nämligen ett par solglasögon där för en månad sedan och jag har ju inte precis kunnat använda dem....