M-å-s-t-e h-a-!

Ååå jag testade världens snyggaste klänning på Lindex idag. Dock så var alla storlekar en storlek mindre än vanligt, så jag måste till en annan lindex imorgon, jag la i varje fall undan den som jag testade men den var lite liten så jag hoppas att den finns i fler storlekar på den andra Lindex. Annars vet jag inte vad.

Glad Valborg!

Vi har precis grillat korv. Senare blit det smörgåstårta kanske även en tur till majbrasan.

Idag har jag...

1. Följt med mamma och pappa för att köra skräp till Kronan.
2. Lämnat in gitarren på en musikaffär (strängarna och sadeln ska bytas)
3. Gått på stan
4. Varit hemma och solat på den varma altanen
5. Lackat naglarna
6. Varit på födelsedagsfika hos en kompis

Nytt halsband

image106
Idag var jag på stan och då köpte jag det här halsbandet på pilgrim. Det var 50% på nästan allt.
Nu ska jag söka reda på fakta till en fördjupningsuppgift som jag har fått i IOS.

Önskelista

De här sakerna önskar jag mig just nu:

Svart linne

Vit tee

Jeansshorts

Pucci inspirerad sjal från H&M

En musmatta som är formad som en jordgubbe

Nya Jeans


Tokyo

Jag vill verkligen åka till Tokyo. Jag har velat det länge och efter att jag såg på Sofi and the City i Tokyo vill jag bara åka dit mer och mer. Men alla säger att det är så dyrt där. Längtar jättemycket efter att få åka dit!

Huset skakar

Idag steg jag upp halv sju och jag börjar fem i tolv. Onödigt kan tyckas, men vi håller på att göra om i badrummet och hela huset skakar, eller inte riktigt skakar men det låter i varje fall jättemycket. De har borrat hål i govet och nu ska de ta bort hela för att rören ska bytas. Gud vad jobbigt. Och de ska vara här i ca 5 veckor!

Måndag

Idag fick vi tillbaka betyget på projektet och på en photoshop uppgift som jag gjort tidigare. På IOSen fick vi se en film som heter Bara Bea. Efter skolan gick jag på stan. Jag köpte en halsduk på H&M, som är randig i vitt och rosa.

Fredag

Idag har jag haft nationellt prov i engelska. Det gick väl ganska bra. Sedan gick jag på stan med min syster, som köpte en klänning. Vi köpte även en present till en kompis som fyller år på tisdag. Sedan följde jag med hunden till veterinären.

Prov

Idag ska jag gå till skolan. Först är det matte och sedan har jag prov i engelska och jag vill inte göra det senare. Jag hoppas att det går bra. Nu ska jag träna lite mera.

TV och läxor

image105
Har precis sett på The Hills. Tycker det är bra. Lauren var min favorit i Laguna Beach så det är roligt att se. Var hemma idag också. Jag har räknat matte och tränat till engelska provet som är imorgon. Nu ska jag fortsätta med det och sedan ska jag se Ugly Betty och Desperate Housewives.

Sjuk

Jag stannade hemma från skolan idag. Har nästan inte kunnat sova något i natt. Jag har riktigt ont i halsen och så känner jag mig yr så fort jag ställer mig upp. Så idag sov jag till två, men jag känner mig ändå trött. Jag hoppas att jag snart ska bli bättre så att jag kan gå till skolan imorgon.

What Disney Princess are you?

What Disney Princess are you?

Belle
You're Belle! Love isn't the main thing on your agenda in life. You just figure that if the timing is right, you'll find the one meant for you. You're not superficial, and look past outer beauty. For you, what's inside DOES matter. You're a pretty down to earth person, and you probably have a few very close friends that will always have your back.

Jag blev Belle och mycket av detta kan faktiskt stämma.
Jag tog detta test av min
syster.  Du kan göra testet här.

Lite Lack

image104
1. E-Nuff is E-Nuff
2. Silver Bullions
3. Mod Squad
4. Pearly White
5. Shocker in Pinktown
6. Pink Glove

Samtliga lack kommer från Essie

Vill ha!

image102
Kommer från Acne

Å, den här kjolen var riktigt snygg. Denna eller liknande och ett par jeansshorts står högst upp på önskelistan just nu!

Blått som accent

image97
Solglasögon Wedins
Shorts Topshop
Väska Topshop
Tröja Topshop
Skor Topshop

Fredagen den trettonde

Idag har jag vunnit på triss. Tur i oturen, fast jag har faktiskt inte haft någon otur änsålänge, förutom att jag trampade i en stor lerpöl och smutsade ner mina skor. Sedan har jag varit med min syster och en kompis och hennes kompis med fler. Vi gick på Myrorna. Där fanns inte så mycket som föll mig i smaken. Sedan gick vi på H&M och sedan på Lindex. Idag lämnade jag även tillbaka klänningen på Gina Tricot och handlade på Ica Maxi med mamma och min syster. Nu väntar en kväll framför teven med Klick som start.

Från Indiska

image95


image96
Den här väskan är tycker jag är snygg. Solglasögona likaså. Jag vill ha ett par solglasögon, fast jag har redan köpt ett par nya i år. De som jag vill ha finns på H&M och är lika de här från indiska i modellen, fast de är svarta och har två diamanter på glaset på vardera yttersida. Imorgon ska jag nog lämna tillbaka klänningen på Gina Tricot och köpa toppen på H&M istället.

Little Miss Star klär i rött

image91
Kuvertväska Wedins
Skor Wedins
Tee Topshop
Jeans Topshop
Solglasögon Wedins

Igår

Igår gick jag på stan med min syster och en kompis. Jag köpte en stickad klänning som är randig i svart och vitt på Gina Tricot. Jag köpte också ett par svarta shorts eller kortbyxor som går till knäna på H&M. Jag provade även en fin topp på H&M som jag skulle vilja ha. Den var stickad i guld. Men jag blev tyvärr pank så jag kan inte köpa den. Igår såg jag på Sofi and the city och The Hills. Typiskt att de skulle vara samtidigt. Jag fick byta fram och tillbaka för att försöka se båda. Sedan var det Roomservice. Å det blev jättefint när de gjorde om hos Martin och Hanna. Älskar det programmet.

Sandaletter

image93
De här sandaletterna från Mellow Yellow,
La Redoute tycker jag är jättefina. Sköna och luftiga att ha om man ska gå mycket. Jag skulle behöva ett par snygga skor att ha på sommaren när det är riktigt varmt och man ska gå mycket.

Sommar outfit

image90
Linne Topshop
Leggings Topshop
Kuvertvärska Topshop
Skor Race Marine, Stadium
Armband Asos

Med vitt som bas...

image86
Vit topp H&M

Sko Topshop
Jeansshorts Topshop
Armband H&M
Sjal H&M
Väska Vezzano, Wedins

image87
Vit topp i längre modell  H&M

Sko Asos
Scarf H&M
Shorts H&M
Halsband med Bambi Asos
Väska Åhlens

image89

Vitt linne H&M

Väska H&M
Solglasögon H&M
Shorts med hög midja H&M
Sko Topshop

L.O.G.G.

image85

De här två plaggen från L.O.G.G, H&M tycker jag är fina.

Sommarens önskeoutfit

image84
Så här skulle jag gärna gå klädd när det blivit lite varmare. Älskar speciellt väskan. Linnet kommer från topshop. Resten finns hos Net-a-porter.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha firat påsken hos mormor. Igår var jag, min syster och mormor på dop. Efter det var det fika och jag måste säga att jag har ätit alldeles för mycket under påsken. Så nu ska jag inte äta mer godis fram till skolavslutningen då jag kommer att få 500 kr av mamma om jag lyckats hålla mig.

Glad Påsk!

image81
Önskar alla en Glad Påsk!

Påsklov!

Idag var det bara en lektion, matte som dessutom var frivillig, men eftersom att jag ligger lite efter i planeringen så var det lika bra att gå. När jag kom hem åkte jag och familjen för att storhandla inför påsk. Köpte bland annat godis att fylla påskäggen med.

Ny plånbok

image80
Idag köpte jag den här plånboken. Jag har länge funderat på att köpa en ny och i dag blev det så. Den kommer från
Wedins och jag tycker att den är jättefin.

Snart påsklov...

Dagarna minskar till påsklovet. Idag har redovisningarna fortsatt. Sedan var det matte och utvärdering. I kväll ska jag på min dansträning och sedan ska jag försöka se Desperate Housewives.

Dagen

Bara 3 dagar till påsklovet. Idag har vi haft redovisningar hela dagen i skolan. Det gick väl sådär, jag är inte riktigt nöjd. Men nu är det iallafall över och det känns jätteskönt.

Trött

Ska snart gå och lägga mig efter en tvkväll med O.C och Brothers & Sisters. Men först måste jag skriva ner de jag ska säga på redovisningen av projektet som vi ska ha imorgon.