Nu flyttar jag!

image725

Hejdå blogg.se! Från och med den första november hittar ni mig
här, på tjejsajten!

Rödtått

image724


Jag skulle vilja färga mitt hår rött. Här är lite inspirations bilder!

Kända rödtåttar:

♥ Marcia Cross

♥ Lindsay Lohan

♥ Kirsten Dunst (har varit rödhårig)

♥ Geri Halliwell

♥ Kate Winslet (har varit rödhårig, bl.a i Titanic)

♥ Lily Cole

♥ Lena Katina (den ena tjejen i t.A.T.u)

♥ Mary - Kate Olsen (har varit rödhårig)

♥ Jayma Mays (Charlie i Ugly Betty och Heroes)

♥ Tori Spelling (under en period i Beverly Hills)

♥ Nicole Kidman

Back on track

image721


Lindsay is back on track. Nu får vi hoppas att hon inte faller tillbaka. Jag hoppas iallafall på mer bra filmer under nästa år från hennes sida.

Happy Halloween!


Bilder från Allison Sarofims Halloween Party, style.com



 


What´s on the catwalk for spring?

image714


Så här ser Balenciagas vårkollektion ut. Mycket blommigt i både pastell och mer starka färger. Söta blusar, klänningar och kjolar. Det enda jag inte gillade var skorna.

Det här är vad jag ska ta till mig från Balenciaga:

♥  Prio ett, en söt blommig blus

♥  Prio två, något fint, klänning som blus i de rätta kulörerna

Börja se The Hills!

image711
Audrina, Lauren och Whitney


Ett tips till er som inte tittar på The Hills, börja göra det! Jag tycker att det är bra. Man får följa med Lauren Conrad och hennes vänner när de jobbar umgås mm. Så börja se The Hills om du inte redan gör det. På mtvs hemsida lägger de upp nya avsnitt varje vecka!

Nitbälte

image710

Skitdålig bild, jag vet. Men här är i alla fall nitbältet. Det kommer från H&Ms barnavdelning.

Lite shopping

Jag kom precis hem från stan. Lite shopping blev det. Jag köpte ett nitbälte, ett hårband och en bh. Jag kanske kan sätta in en bild senare.


Dagens önskeoutfit!

image708

Tröja, H&M
Nagellack, nr 53 London, Mavala
Hårband, H&M
Armband, H&M
Boots, Topshop
Kjol, H&M

Det blev nästan lite jul över den här outfiten. ♥

Tisdag

image704

Ett sött halsband från H&M. Det liknar ett ekollon tycker jag.

Idag ska jag gå på stan med min syster. Vi får se om vi hittar något. Jag började längta jättemycket till jul nu. Det är så mysigt. Nu är det bara 54 dagar till julafton. Kanske dags att börja fundera på vad man ska köpa för julklappar till mamma och pappa. Det är alltid lika svårt.

Lite roligt var det allt!

Idag har jag knappt gjort någonting förutom kollat runt på en massa bloggar. Lite nytt har man iallafall fått veta. Kolla in det här tillexempel, lite roligt var det allt att få veta mer om sin släkting!

Lindsay shoppar också på H&M!



Undra vad som ligger i påsen? Snygg outfit hade hon också!

Oh my god



Jag tänkte börja med något nytt här på bloggen - veckans låt

Så här är veckans låt Mark Ronson feat. Lily Allen - Oh my god

Godmorgon!

Jag har precis stigit upp och ätit frukost. Det kändes som att jag skulle kunna ha sovit ett tag till, men jag vill ju inte sova bort hela dagen. För nu är det äntligen lov. Jag hade velat åka någonstans. Förra höstlovet åkte vi till Stockholm, vilket var kul. Det hade jag gärna gjort igen, men nu är vi hemma istället. Jag ska gå på stan någon dag i veckan. Jag tror jag ska köpa lite nya underkländer och ett nitbälte, om jag hittar något vill säga.


Clutch

image697

Söt clutch från asos. Synd att jag inte har så stor användning för sån här. Annars hade jag nog shoppat upp mig på söta små väskor. En bra sak är att man även kan använda dem som börs.

Sött hårband

image696




















Det här söta hårbandet från H&M tror jag att jag ska köpa. Det såg så sött ut på
Engla. Till veckan ska jag nog gå på stan och shoppa. Jag blev riktigt sugen.

Grattis på födelsedagen Josefin!

image695

Dagens önskeoutfit!

image690

Blus/skjorta, Monki
Jeans, H&M
Armband, Kenneth Jay Lane
Strumpor, H&M
Boots, Topshop

Äntligen lov!

Nu är det äntligen lov. Jag har inte tänkt göra något speciellt. Ikväll ska jag se idol iallafall!

Perfume

image688
♥ Lovely
♥ Covet

Sarah Jessica Parkers parfymer Covet och Lovely. Lovely är en av mina favoritdofter. Covet doftar inte riktigt lika gott, men den går an den också. I julklapp har jag önskat mig Lovely, Hilary Duffs With Love och Viktor och Rolfs Flowerbomb. Tre alternativ så att det blir en liten överraskning iallafall.

Lackade naglar

image686
Dessa färger på nagellack kommer från Mavala. Lacken är både billiga och bra. De här fem färgerna tycker jag är snyggast just nu.

Dessa nitar

image685
Bild: Aftonbladet

Nitarna har verkligen slagit igenom stort. Sofi Fahrman och Elin Kling har shoppat nitheels i New York. Jag tycker de ser riktigt snygga ut. Dock gillar jag inte de som jag skrev om
tidigare. Jag tycker att de är lite "too much". Något jag skulle satsa på för att ta till mig nittrenden är ett smalt skärp eller något nitarmband. Men jag gillar inte då det blir för mycket punk över det. Fast snyggt är det då man får till det!

Söndag

Idag hade jag tänk göra massa saker som helt enkelt inte blivit av. Så det är väl bäst att sätta igång nu. Filmanalysen vill jag helst bli klar med idag så att jag kan lägga all enegri på att träna till biologi provet. Men ikväll ska jag se Top Model och Ranking the stars, som jag tycker var ganska kul.

Apologize



Jag är fast för den här låten!

Lördag

Idag har jag gått på stan och shoppat födelsedagspresenter till min lillasyster med min mamma. Jag hittade även ett par byxor till mig själv. Igår bowlade jag med klassen, vilket var kul. En strike fick jag iallafall :) Sedan åt vi middag tillsammans. I helgen ska jag plugga till biologiprovet. Gud jag fastnade mitt i en film som går på femman just nu, den var riktigt kul!

Snygg!

image682
Den här snygga skon föll mig (konstigt nog) mycket bra i smaken!
Den kommer från Din Sko.

Irina Lazareanu

image681

Dagens önskeoutfit!

image679
Byxor, H&M
Väska, H&M
Skor, Miu Miu
Linne, H&M
Kofta, Chloé
Örhängen, Lee Angel

Aerobic!

Ikväll var jag på aerobic. Jag skippade träningen helt förra veckan på grund av att det var så mycket i skolan. Och det kändes kan jag ju säga. Nåväl, nu ska jag sammanfatta "Ekosystem i havet" och om jag hinner ska jag även skriva på min filmanalys av "Tillsammans". Det är mycket i skolan just nu, men det är ju bara nästa vecka och sedan är det lov, håll ut gott folk! Jag ska försöka satsa på kommande saker, även om jag tycker att jag alltid gör det, men nu ska jag verkligen satsa!

Dagens önskeoutfit!

image675
Klänning, Lindex
Nitskärp, H&M
Väska, Topshop
Strumpbyxor, H&M
Nagellack "National Velvet", Essie
Stövlar, Topshop

Top Model Sthlm

image678
Pauline och Daniella

18.30 går reprisen av Top Model Sthlm. Jag tittar alltid på reprisen istället på grund av att jag tittar på Heroes 21.00 på onsdagar. Än så länge har jag inte någon favorit. Eller kanske Nadja eller Pia, men ingen som jag känner riktigt starkt för än.

Söndag

I morse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret var marken alldeles vit. Den första snön föll alltså i natt, det får mig att längta till jul. Det är 71 dagar kvar till julafton. Idag har jag pysslat på lite här hemma. Jag har hjälpt mamma att städa i hennes garderob och byta galgar. Hon och pappa köpte nya igår på Ikea. Sedan har jag hängt upp gardiner i deras sovrum och lite annat smått och gott. Nu ska jag kanske ta och räkna lite matte.


Är det bara jag som inte ser charmen hos dessa?

image677
Dessa Christian Loubutin kan jag inte se som snygga på något sätt. Jag har börjat falla mer och mer för nitar, men de här ser jag bara som fula och lite för mycket!

Det perfekta baslinnet!

image676

Det perfekta baslinnet bör finnas i alla garderober. Det ska passa till allt, under en tröja eller bara till jeans.

Här är några budegetvarianter:

1. Lindex
2. Topshop
3. H&M
4.H&M
5. H&M
6. H&M
7. Topshop
8.Lindex

Dagens önskeoutfit!

image674

Hood, H&M
Byxa, H&M
Linne, H&M
Läppbalsam, Rosebud
Doftljus, Voluspa

Jessicas färger

image673

Dessa två färger tycker jag är utmärkta som accentfärger i höst och vinter. Snyggt på en klänning eller topp, men även på nagellack, ett armband eller på en sjal. Men det får dock inte övermatchas för mycket.

Visst ser Jessica söt ut på bilderna?

Dagens önskeoutfit!

image672

Klänning Topshop
Väska Miu Miu
Kofta Stella McCartney
Ring, One of a kind
Skor Topshop
Nagelack "Milky", Mavala

Love letter

image671

Det här jättesöta halsbandet från Locher´s Paris skulle jag inte tacka nej till.

Nicole Richie

image670
Om 6 månader får vi se hur det går med barnet.  Jag tycker att Joel och Nicole ser ut att vara ett sött par och jag hoppas att deras förhållande kommer att hålla så att barnet får en bra uppväxt, vi vill inte se en till Britney.

Grattis mamma!

image668
Idag fyller mamma år. Ikväll ska familjen äta middag med mormor och moster med man och sedan blir det tårta!

Skolfoto

Idag var det skolfoto. Jag blundade nästan så jag blev inte så bra på fotot. Nu ska jag träna till en redovisning som jag ska ha i morgon och sedan blir det Desperate Housewives.

Eftermiddagen

Nu kom min mormor och min moster med man. Idag har jag hållit på med en grej hela eftermiddagen fram till nu så det är dags för mig att göra något annat!

Lite bloggande

Lite bloggande och jag har faktiskit inte gjort något annat heller. Det känns som att jag inte orkar göra något även om det finns mycket som skulle behövas, speciellt till skolan. Ikväll ska jag se reprisen av Top Model och fortsätta på min redovisning tills onsdag.

Dagens önskeoutfit!

image667

Samtliga plagg kommer från Topshop!

Orienteringsdag!

Idag har jag haft orienteringsdag. Det tog 53 minuter. Skönt att det är över jag var så nervös innan över att jag skulle gå vilse. Som tur var så var jag inte ensam. Ikväll kanske det blir aerobic? Nu ska jag göra lite läxor iallafall.

Snowjoggers!

image666

Jag vet inte vad jag ska säga, Snowjoggers, för bara en vecka sedan tyckte jag att de var bland de fulaste jag sett. Men så börjar andra få upp ögonen för dem och då börjar även jag att ta en närmare titt på dem. När jag ser den här bilden så tycker jag att de ser riktigt coola ut, de ska kombineras rätt. Men sedan tänker jag på mormor som har något liknande och andra som man inte alls tycker klär sig snyggt i övrigt och då tänker jag bara, nej tack. Men nu är jag för snowjoggers! Gud så lätt jag faller för trycket...

Presentation: Hayden Panettiere

image665

Hayden föddes den 21 augusti 1989 i Palisades i New York. Hon är skådespelerska och sångerska. Hon har skådespelat sedan hon var liten och varit med i både serier, filmer och reklamer. Men hon är kanske mest känd för sin roll som Claire Bennet i Heroes, som hon fick Young Artist Award för som bästa skådespelare.

Kvällen!

Jag har inte redovisning av projektet i morgon, gud vad skönt! Då kan jag istället satsa på min organism (lodjuret) till biologin. Sedan blir det dansen och Desperate Housewives.

En rosa månad

image662
Idag, den första oktober börjar rosa bandet att säljas. Detta år står Lars Wallin för designen.

Det tar aldrig slut!

Och så var även fysikprovet avklarat. Imorgon är det test i engelska grammatik. Som sagt var, det tar aldrig slut. Ikväll ska jag på aerobic och sedan blir det träna till engelskan.