Det finns en Pocahontas också...

Igår hade grannen en liten ekorrunge i sitt garage så då var de minst fyra stycken, det sista döper vi till Pocahontas!

Tre små ekorrungar

I söndags märkte jag att vi hade en ekorrunge på gården, som bor under vårat hustak vilket vi inte är så förtjusta i. Idag hade den tydligen varit in i huset också och pappa hade jagat runt den, så då bestämde jag mig för att ta fast den och ta den till en skog istället. Så jag fångade den och satte in den i vår gamla kaninbur och sedan väntade jag på att pappa skulle bli klar med de han gjorde så att vi kunde kära iväg den. Efter att jag väntat i kanske en timme ser jag och min syster en till ekorrunge, en sån tur att vi inte han köra iväg den första tänkte vi och satte in den andra i kaninburen. Sedan blev pappa äntligen klar och vi körde iväg de två ekorrungarana till en liten ö med en väg ut till ganska långt ifrån där vi bor, men ändå på området så att de inte skulle hitta tillbaka. Jag satte dem på stammen till en tall. De klättrade upp i tallen, vi sa hejdå och åkte hem. Vad var det första jag såg när vi svängde upp på uppfarten tror ni om inte en ekorrunge? Så det var bara att fånga in den och köra den till sina syskon. När vi komm tillbaka till ön kom en av ekorrungarna, som jag döpte till Puff oss glatt till mötes. Jag släppte lös den tredje ekorrungen och sedan åkte vi hem. De andra två ekorrungarana döpte jag till Piff och Pluto.


Min helg

I helgen har jag haft fullt upp. Jag har haft dansuppvisning både på lördag och söndag. Min grupp var pensionärer. Därför har jag inte haft tid för bloggen i helgen.

Armband


image166
Det här armbandet från H&M tycker jag är fint. Man kan ha det till en annars ganska så enkel outfit och då sätta färg på accessoarerna, kolla in Mischa Barton som har ett liknande!


Örhängen

image165

Dessa örhängen kommer från Indiska och jag tycker att de är riktigt fina. Färgen är så fin!

APU

Den här veckan och nästa har jag APU på ett dagis. Det är så kul och barnen är jättesöta. Idag var vi på en bondgård och tittade på djur.


Sött från Kylie

image164
Den här söta klänningen från H&Ms Kylie kollektion tycker jag är riktigt söt och den kostar bara 198:- , inte helt fel!

Sia Home Fashion

image158

Jag älskar deras sortiment. Allt är så snyggt och precis min smak!

Stadsmaran

Idag sprang jag Stadsmaran. Det gick bra, men vädret var inte det bästa. Det var riktigt blåsigt och regnet öste ner mer och mer. Skönt att det är över för den här gången.

image157
Foto: Andreas Wälitalo, tagen från kuriren.nu

Dagen...

Jag har börjat lyssna jättemycket på Jessica Simpson, både gamla och lite nyare låtar.

Idag har jag varit och handlat med mamma och min syster, vi var även in på Lindex och B.Young. Sedan har jag
städat och inte gjort så mycket mer.

Senare ska jag åka och hämta min nummerlapptill Stadsmaran som jag ska springa imorgon. Den är en mil lång, jag hoppas att jag kommer att orka springa ganska mycket i varje fall. Jag har ju inte precis tränat inför den.

image156

Montenegro, here I come!


Idag bokade mamma en resa till Montenegro, så om en månad bär det av och det ska bli kul, det var ett tag sedan jag var utomlands.

Skor

image151

Snygga och säkert även sköna...vill ha!

Middag med klassen...

Ikväll blir det middag med klassen på Waldorf. Det ska bli kul. Nu är det bara apu i två veckor och sedan en vecka kvar till sommarlovet. Å vad jag längtar, hoppas bara att det blir varmare!

Indiska...



Klänning 299:-   Väska 129:-

från Indiska

Bara en timma kvar..

image145
Heja Sverige! Heja The Ark!

Sötaste gummistövlarna?

image144
De här stövlarna från Viking skulle jag vilja traska runt med i vattenpölarna!

Jessica Simpson

image142


Jessica Simpson i grå tee, som är riktigt snyggt. Fast i första hand skulle jag vilja ha en vit med svart text på. Riktigt snyggt det med. Gillar hennes väska också. Jag längtar riktigt mycket till det blir varmt så man kan gå ute i tee och shorts. Här är det riktigt kallt!


Denna kommer från Khaterine E Hamnett.  Men H&M har ett budget alternativ (med annan text) men det är slutsåld här i alla fall.


Sofi Fahrman

image141
Bild: Style.com

Sofi Fahrman fotad av the Sartorialist. Sofi är så snyggt klädd. Enligt mig är hon och Elin Kling de bäst klädda i Sverige. Och så gillar jag hennes frisyr också.

Bikinis

image136image138image137
image139image135
Samtliga bikinis kommer från H&M.

De här tycker jag var de snyggaste i H&Ms utbud. Själv skulle jag ha valt nummer 4. Funderar på att köpa överdelen i varje fall.

1. Trekants bh och bikinitanga 98:-/del
2. Trekants bh och bikinitanga 98:-/del
3. Trekants bh och bikinitanga 98:-/del
4. Bandeau bh och bikini tanga 98:-/del
5. Bandeau bh och bikinitanga 79,50:-/del

Unazukin

image134image131image133
image130
För någon vecka sedan hade
Berivan med sig en sån här till Klick. Jag tyckte då att det verkade som en kul grej men det var först idag som jag kom ihåg att kolla upp det. Unazukin är en liten figur som på bilderna. Man kan ställa frågor till henne och hon svarar då genom att nicka eller skaka på huvudet. Den finns bland annat som frukter eller med samma färg som månadsstenen. Bild nummer två är Februaris Unazukin. Eftersom att jag är född i februari tog jag med den:) Vill ni veta mer kan ni kolla in denna sida.

Roomservice hos Ebba

image129
I kvällens Roomservice ska Johnnie och Mattias göra om hemma hos Ebba von Sydow. Kul. Gillar det programmet jättemycket. Det blir oftast väldigt fint när de är klara och så ska det bli kul att se hur hon bor.

What's your 1950s Name?


Your 1950s Name is:


image125

Naomi Joni

What`s your 1950s Name?

Inte så kul test kanske och jag måste erkänna att jag inte har den blekaste om vem Naomi Joni är, om det ens är en person!



Reklamfilm

I multimediakursen ska vi göra reklamfilmer och idag började min grupp att filma den. Vi ska göra reklam för ett redskap som man använder om man har ont i ryggen, så i reklamen har jag och en klasskompis klätt ut oss till tanter som plockar kottar men vi får så ont i ryggen av det att vi behöver det nya redskapet  "Funky red pickupper" Haha, kul namn på den. Det var inte jag som kom på det! På nästa lektion ska vi börja redigera vår film. Den kommer bli såå bra (eller inte).

What age do you act?

You Are 24 Years Old
 

Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.

Sju år äldre än vad  jag egentligen är!

What age do you act?

Converse

image123
Om jag inte redan hade köpt ett par nya skor till våren hade jag definitivt satsat på ett par rosa converse!

Mischa Barton

image122
Det här tycker jag var riktigt sådär slapp-snyggt. Dessutom älskar jag hennes kombination av armbanden. Ett stort neonrosa plast armband kanske inte är helt fel nu när det ska vara "inne" med neon.

Lördag

Idag har jag gått på stan med mamma. Jag fick ett svart baslinne och en vit topp med puffärm. Något som jag tycker att jag var i behov av då jag och min syster endast har ett svart linne som vi delar på.

image121
Cutie:)

Jag har fått sommarjobb:)

Igår ringde telefonen. Jag har fått sommarjobb. Ett som verkar roligt. Jag ska var guide på Teknikens Hus. Där kan man göra sitt eget papper och titta på  tekniska saker. Förra sommaren ficka jag rensa rabatter och röja sly. Det här verkar mycket bättre. Det enda negativa är väl att man är inne om det skulle vara fint väder.

Alex and Chloe

image116image117image119

Så fina halsband från Alex and Chloe. Jag gillar den i mitten bäst:)

Nationellt prov i Engelska

Idag hade jag nationella proven i engelska. Det gick väl bra:) Man kan aldrig veta för än man får se resultatet. Det känns i varje fall skönt att allt är avklarat nu. Det är så jobbigt med prov.

Du är mest lik...

image114
image115
Du är mest lik Bree van de Kamp.

Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.

Testa vem du är på
kanal5.se

Cute Lindsay

image111
En riktigt söt outfit tycker jag. Jag har ett par hängsleshorts som jag ska börja använda snart.
Det är riktigt sött!

Snygga byxor

image108
image109image110
Så snygga, de här byxorna vill jag ha! De finns i beige och vit. Jag skulle ha de beiga. Jag har bara jeans så de skulle passa bra i min garderob där de skulle behövas lite annat.

Tunika

image107
Den här tunikan tycker jag om. Den kommer från H&M. Jag skulle vilja ha en vit tee eller topp nu till sommaren och det är alltid bra att ha ett enfärgat plagg som man kan ha till nästan allt.

Första Maj

Idag ska jag förhoppningsvis till Lindex för att titta om klänningen finns. Sedan ska jag inte göra något speciellt. Har dansträning ikväll. Sedan ska jag se Ugly Betty och Desperate Housewives.